Щори VELUX

Velux logo

Затъмнителнa ролетнa щорa

Тази затъмнителна ролетна щора блокира напълно светлината, което я прави идеална за спални. Пасва перфектно към прозореца и се монтира лесно – без нужда от измерване или рязане. Предлага се с бели или сребристи алуминиеви  лайстни.

Колекция Природа

За потребителите, които обръщат внимание на дизайна и грижата за околната среда, нашите нови щори от колекция Природа се предлагат в гама от цветове, която ви позволява да внесете тишината и спокойствието на природата директно във вашия дом. Изработени основно от рециклирани материали, което намалява наполовина техния въглероден отпечатък в сравнение с други колекции, те са естественият избор за извличане на максимума от вашите покривни прозорци VELUX.

Сертифицирани са по стандарт 100 (2276-378 DTI) и STeP (22002567) от OEKO-TEX®

Затъмнителна ролетна щора DKY: затъмнителна – блокира цялата светлина
Пропускаща ролетна щора RFY: омекотява влизащата светлина и осигурява уединение

Ролетни щори “Ден и нощ”

Тази ролетна щора е идеална за спални и всекидневни, където е необходимо да регулирате светлината или да я блокирате напълно за качествен сън. Пасва идеално към прозореца и се монтира лесно – без нужда от измерване или рязане. Предлага се с бели или сребристи алуминиеви лайстни.

Затъмнителни термо щори

Тази интериорна щора осигурява пълно затъмняване и допълнителна термоизолация. Перфектна е за спални и всекидневни. Пасва идеално към прозореца и се монтира лесно – без нужда от измерване или рязане. Предлага се с бели или сребристи алуминиеви лайстни.

Пропускащи ролетни щори

Пропускащата ролетна щора е иделна за спални и всекидневни. Тя регулира светлината и осигурява дискретност. Предлага се с бели или сребристи алуминиеви лайстни.

Пропускащи плисирани щори

Тази щора регулира светлината и осигурява дискретност, което я прави перфектна за помещения с активност през деня. Пасва идеално към прозореца и се монтира лесно – без нужда от измерване или рязане. Предлага се с бели или сребристи алуминиеви лайстни.

Венециански щори

Класическо решение за регулиране на светлината и осигуряване на дискретност, перфектно за бани и кухни. Пасва идеално към прозореца и се монтира лесно – без нужда от измерване или рязане. Предлага се с бели или сиви алуминиеви странични лайстни.

Детска колекция

Най-големите приключения започват с хубавия нощен сън. Щорите от детската колекцията VELUX са налични във вдъхновяващи и весели десени, създадени за детски стаи. Пасват идеално към прозореца и се монтират лесно – без нужда от измерване или рязане.

Мека ролетна щора

Външната мека ролетна щора VELUX спира слънчевите лъчи, преди те да достигнат до стъклопакета и запазва дома Ви прохладен през летните дни. Изработена е от издръжлив, устойчив на слънцето плат, който осигурява пълно затъмняване за по-добър сън през нощта. Модерният дизайн пасва идеално на покривния прозорец, управлява се дистанционно, с предварително сдвоен към щората ключ за стена.

Aлуминиева ролетна щора

Външна алуминиева ролетна щора VELUX предлага пълен контрол на климата в помещението, като защитава дома от прегряване през лятото и подобрява изолацията на покривния прозорец през зимата. Освен това, тя осигурява пълно затъмняване и намаляване на шума и така създава тъмна и спокойна среда за сън и почивка. Външна алуминиева ролетна щора VELUX има награда за дизайн. Изработена е от алуминий и се интегрира перфектно с обшивката. Предлага се и медна, за медни покриви.

*Техническата информация е в съответствие с EN ISO 12567-2, EN 13363-2 и ISO 15099. Ефектът зависи от типа на прозореца и стъклопакета.

Пропускащи плисирани щори за прозорци за плосък покрив

Плисираната щора VELUX за прозорци за плосък покрив регулира дневната светлина. Това е идеален избор за всекидневни, в които има активност през деня.

Затъмнителна щора за прозорец за плосък покрив от ново поколение

Затъмнителната щора VELUX за прозорец за плосък покрив блокира външната светлина, за да осигури пълна тъмнина по всяко време. Поставя се дискретно вътре в покривния прозорец и е идеална за спални. Монтира се откъм покрива, което става лесно по време на монтажа на прозореца.

Затъмнителни термо щори за прозорци за плосък покрив

Плисираната затъмнителна термо щора VELUX за прозорци за плосък покрив затъмнява стаята и предпазва от студа. Това я прави идеален избор за спални и всекидневни помещения.

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
По предварителна уговорка

Неделя:
Почивен ден