Ден и Нощ Щори Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Ден и Нощ ЩОРИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Интелигентно и лесно за използване решение за всеки дом, ден и нощ щорите комбинират подвижни прозрачни и непрозрачни панели, за да ви дадат по-голяма гъвкавост по отношение на светлината и уединеността. Можете да избирате от тъкани в живи и неутрални цветове за поразителен и модерен поглед към вашите прозорци.

Стилни и функционални този вид щори предлагат най-доброто решение за комфорт и контрол, когато става въпрос за осветление и уединение. Те приличат много на ролетни щори, но вместо един панел от плат, тези щори имат редуващи се прозрачни и непрозрачни тъкани панели, които ви позволяват да изберете дали да пропускате повече светлина или да я блокирате. Те също са чудесен вариант за спестяване от сметките ви за електричество. Универсалността означава, че можете да регулирате температурата в помещението, просто като използвате естествена слънчева светлина, вместо да използвате електричество.

Тези иновативни щори могат лесно да се управляват със стандартен страничен шнур или чрез дистанционно управление с нашата интелигентна моторизация. Съставени от два слоя плат, които се плъзгат един върху друг, ден и нощ щорите предлагат универсален контрол на светлината с редуващи се панели от прозрачна и непрозрачна тъкан, позволяващи проникване на светлина при отваряне или блокиране на светлината, когато панелите са затворени. Подвижните полупрозрачни ленти също ви позволяват да контролирате нивата на уединеност и да получите толкова, колкото ви е необходимо.

Богатата гама от материи ги прави едни от най-привлекателните продукти за регулиране на външната светлина.

При нужда от щори ден и нощ в град Варна и околността не се колебайте да се обърнете към “Ен Ди Трейд” ООД и да ни се доверите като ни се обадите на 0896220166.

Ден и Нощ щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден