Хоризонтални щори Варна

Изработка и поставяне на хоризонтални щори в град Варна и околността

Един от най-популярните избори за покрития на прозорци във Варна и околността са хоризонталните щори в “Ен Ди Трейд” ООД, защото са едновременно атрактивни и функционални.

Поради ниската си цена този вид щори са едни от най-широко използваните за регулиране на външната светлина и видимост в помещенията. Щорите лесно блокират навлизането на светлината, повишават уединението и подобряват красотата на стаята.

Богатата гама от цветове, лесния начин на употреба и поддръжка, а също така и дискретните механизми ги правят едни от най-удобните щори за употреба. Те са идеални за всеки прозорец на дома или офиса заради функциите, които предлагат. Можете лесно да контролирате входящата слънчева светлина и вентилацията, като ги наклоните или повдигнете изцяло.

Незабавно намалят разходите за охлаждане на дома или офиса, като затворите щорите в горещия летен ден. Те ще блокират увреждащите UV лъчи и ще помогнат за предпазването на вашия килим и мебели от избледняване. Също така са идеално решение за бани и кухни защото алуминиевите им ламели осигуряват устойчивост на температурни амплитуди за разлика от текстилните щори и щорите от естествени материали.

В допълнение към функционалността и използваемостта, днешните хоризонтални щори са естетически приятни. Популярен избор на много интериорни дизайнери, те осигуряват перфектния завършек на вашия интериор.

Предлагайки най-висококачествените продукти в индустрията, “Ен Ди Трейд” ООД продава евтини и качествени щори за жилищни и търговски помещения. Изработват се от 16мм или 25мм ламели. Хоризонталните щори се монтират на всички видове дограма (алуминиева, ПВЦ и дървена дограма).

При нужда от повече информация не се колебайте, а ни се обадете на 0896220166.

Хоризонтални щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден