Сенници, Тенти и Перголи Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Сенници, Тенти и Перголи В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Ако имате нужда да осигурите комфорт, удобство и протекция от слънчевите лъчи или лоши метеорологични условия на вашата тераса, площадка или градина, едно добро решение са сенниците, тентите и перголите. Те са създадени с материали от най-високо качество, така че да можете да разчитате на тях възможно най-дълго време.

Комфорта, който имате в дома може да изнесете и извън него. Голямо разнообразие от модели и богатата гама от акрилни платове и PVC материи ви гарантират отлични резултати и дълъг живот на експлоатация. Сенниците освен комфорта извън дома спомагат и за още по-добро предпазване на вашият дом вътре в дома дори когато отсъствате.

Всеки аспект на вашия проект е внимателно обмислен за възможно най-добре изглеждащия и функциониращ продукт, за да отличи вашия бизнес или дом от останалите.

Известен с изключителното качество и обслужване, повече от 3 години “Ен Ди Трейд” ООД предоставя сенници, тенти и перголи за обширна клиентска база на местни и регионални клиенти в цяла Варна.

Продуктите се предлагат както със стандартно задвижване, така и с висококачествено интелигентно управление и мотори гарантиращо тяхното оцеляване дори и при лоши метеорологични условия. Посредством сензорите за скорост на вятъра вашия сенник и/или пергола може да се задейства в режим на предпазване от повреди, а качествената моторизация гарантира бързо и безпроблемно да се осъществи този процес.

Ако имате нужда от сенници, тенти и перголи в град Варна и околността не се колебайте, а ни се доверите като ни се обадите на 0896220166. Ние сме на ваше разположение!

Сенници, Тенти и Перголи Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден