Руло Щори Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Руло ЩОРИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

“Ен Ди Трейд” ООД предлага руло щори по поръчка в град Варна и околността. Този вид щори са невероятно гъвкаво покритие за прозорци, предлагащо перфектната комбинация от стил и функционалност. Предназначени за монтаж на всеки прозорец до покриване на голяма площ като витринни стъкла.

С голям набор от материали от чист до филтриращ светлината или затъмняването, руло щорите ви позволяват да филтрирате идеалното количество естествена светлина и топлина във вашия дом, да контролирате уединеността си, да си почивате пълноценно и да избягвате нежелани отблясъци при работа с компютри или гледане на телевизия като същевременно ви позволяват да изразите своя уникален стил на дизайн със стотици изключителни материи.

Архитекти, дизайнери и собственици на жилища със съвременна естетика често се насочват към този вид щори заради изчистените си линии и минималистичния си профил при повдигане. И все пак с богатия си избор на цветове и материи те работят еднакво добре в традиционна, модерна или по-еклектична обстановка.

Лесни за работа с ръчна или моторизирана система, както и лесни за почистване, този вид щори са идеални за жилищни и търговски приложения, както и за вътрешни или външни настройки.

При нужда от руло щори в град Варна и околносста не се колебайте, а ни се доверете като ни се обадите на 0896220166.

Руло щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден