Римски Щори Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Римски ЩОРИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Римските щори отдавна са отговорът за всеки, който иска да добави елегантност и лукс към дома си – или просто да украси прозорците си с покритие, което ефективно да блокира излишната светлина отвън. Независимо дали искате да добавите цвят или просто търсите функционално решение, тези щори са отличен избор. “Ен Ди Трейд” ООД имат широка гама от материи, цветове, стилове и дизайн, всички перфектно изработени по ваш вкус.

Този вид щори придават модерно излъчване, което се съчетава с интериора благодарение на богатата гама на платове. Лесни и удобни за употреба този вид щори са едни от предпочитаните варианти за вътрешно засенчване на помещение. Съвременни и модерни те могат да бъдат допълнение или част от интериора.

Все още се колебаете? Нека продължим…

Що се отнася до намирането на перфектния завършек за вашия домашен декор, нашата зашеметяваща нова колекция от римски щори има всичко:

Модерни дизайни. Обичате съвременния стил? Тъй като знаем колко важни са най-новите визии за вас, новата ни колекция включва еклектична комбинация от щампи и тъкани, които знаем, че ще ви харесат. От остра геометрия до буйни цветя и от елегантна класика до най-модерното на пазара, ще намерите вдъхновение за всяка стая в дома.

Меки и нежни на докосване тъкани. Търсите нещо фино? Разширихме нашата гама от елегантни обикновени и текстурирани тъкани, за да ви дадем по-голям избор от всякога. Нашите разкошно тактилни материи от кадифе, синел, изкуствена коприна и лен изглеждат перфектно с пердета и други видове щори в нашата гама. И с още по-съвременни нюанси, които се предлагат в новата ни колекция, можете да бъдете сигурни, че нашите щори ще се съчетаят безпроблемно с останалата част от вашия интериорен декор.

Луксозно и топло. Тези щори са перфектно практични, както и изключително стилни. Всички наши римски щори по поръчка се предлагат напълно облицовани като стандарт, но за допълнителен уют изберете разкошна термична облицовка, която да придаде на вашия прозорец допълнителна изолация. И за страхотен нощен сън, изберете blackout щорите за спалнята, за да контролирате светлината.

Механизмите им са леки и удобни за управление. При нужда от римски щори в град Варна и околността ние сме на разположение! Обадете ни се сега на 0896220166.

Римски Щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
По предварителна уговорка

Неделя:
Почивен ден