Плисе и Дует щори Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Плисе и Дует ЩОРИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Плисе и дует щорите са едно от най-интересните вътрешни решения за защита от слънцето. Те са подходящи за прозорци със стандартни и нетипични форми (трапецовидни, триъгълни, многоъгълни, полукръгове, наклонени и др.), както и такива, подредени по необичайни начини.

Красиви и модерни те предлагат най-добрите термоизолационни качества от всички текстилни щори. Специално обработените материи ги провят устойчиви на агресивното въздействие на слънцето и същевременно не задържат прах върху себе си.

Този вид щори ви позволяват да покриете всяка част от прозореца си отгоре до долу. Щората може да се премества с помощта на различни техники: с дръжки на главата и долната релса, с операционни корди и топка, верига или накрая за тези, които ценят комфорта има пружинен механизъм или моторизирана версия на щората.

Гладката работа и възможността да поставите щорите във всяка позиция са основните предимства на плисе и дует щорите. Освен това системата позволява използването на два различни вида плат в една щора. Нашият неустоим, богат избор от материи: прозрачен, полупрозрачен и затъмнен ще ви позволи да съобразите щорите с интериора и неговата функция.

Веднъж сгъната, щората заема много малка част от прозореца, което оставя стаята светла и слънчева, независимо от цвета и вида на тъканта, избрана за щората. Високото качество, практичността и елегантността правят този вид щора вариант, който си заслужава да бъде разгледан.

В гамата от материи ще откриете и такива с алуминиево покритие, които отблъскват UV лъчението. Предлагат се както с ръчно, така и с автоматизирано управление.

При нужда от плисе и дует щори в град Варна и околността винаги може да се обърнете към “Ен Ди Трейд” ООД като ни се обадите на 0896220166!

Плисе и Дует щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
По предварителна уговорка

Неделя:
Почивен ден