Перде Щора Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Перде ЩОРИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Елегантни, практични и модерни това са перде щорите. Те представляват идеалната комбинация между елегантност, функционалност и модерност, която внася уют и стил във вашия дом. Насладете се на романтиката на прозрачна завеса с модерната елегантност на щората, като същевременно запазите лекотата на използване.

Когато са отворени, чистите тъкани лопатки на щорите предлагат уединение, като същевременно поддържат стаята меко осветена като прозрачна завеса, а когато са затворени, непрозрачните лопатки осигуряват максимално уединение като традиционната вертикална щора.

Перде щорите са фантастичен вариант за външни врати и плъзгащи се врати и могат да бъдат сглобени по много различни начини. Предлагат се оборудвани с въже и верижен механизъм, просто завъртане на лесния за използване шнур и можете да завъртите отворения прозрачен плат, за да пропуснете естествената светлина във вашия дом, заедно с ясен изглед към външния свят. Завъртете лопатките затворени и имате продукт за блокиране на светлината, за да запазите вътрешността на дома си и вашето уединение. Меката прозрачна тъкан филтрира суровата светлина и предпазва вашите мебели от избледняване и ненужно износване.

Този вид щори съчетават нежността на пердетата и функциалността на вертикалните щори. Комбинацията на цветове позволяват 100% сливане или допълнение към декора на помещението. Предназначени за покриване на големи площи дори и при наклонен таван. Механизмът е лесен за управление както ръчно, така и в моторизирания вариант.

Открийте стилнa перде щора за вашите прозорци сега!

При нужда от перде щора в град Варна и околността не се колебайте да се доверите на “Ен Ди Трейд” ООД и да ни се обадите на 0896220166. Ние сме насреща!

Перде щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден