Комарници Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Комарници В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Най-сигурният начин да се предпазим от неприятните въздействия на насекомите е омрежването на прозорците и вратите. Предлагаме няколко варианта на омрежване според изискванията и нуждите на клиентите! От класически комарник на панти до по-модерните и сигурни ролетни комарници и плисе комарници.

Комарници на панти

Комарниците на панти са най-често срещаната форма на защита срещу насекоми. Несъмненото им предимство е лесният монтаж и демонтаж. За да се монтират, не е необходимо да се пробиват дупки в прозореца или фасадата на сградата. Мрежата против комари може лесно да се сваля и поставя, което може да бъде много полезно по време на почистване на прозорци. Разглобяването за зимата може значително да удължи трайността на тази защитна мрежа. Издръжливите алуминиеви профили на мрежата против комари са прахово боядисани, което ги прави още по-устойчиви на неблагоприятни атмосферни условия.

В допълнение, комарниците са оборудвани със здрава мрежа от фибростъкло, покрита с PVC, която може лесно да бъде заменена. Също така е лесно да се поддържа чист. Широка гама от цветове позволява да се съчетае мрежата против комари с всеки цвят на прозореца, което я прави почти невидима за човешкото око. Използването им по никакъв начин не пречи на работата на вътрешните щори.

Ролетни Комарници

Това са прости подвижни мрежи против комари за прозорци. По отношение на експлоатацията, подобно на ролетните щори, тези комарници се движат без много усилия. Ефективни за използване, лесни за почистване и лесни за съхранение, когато не се използват.

Плисе Комарници

Плисе комарниците са много здрава и стилна форма за защита срещу насекоми. Те могат да се монтират както на прозорци, така и на балконски врати. Идеален за изходи на балкони или тераси. Тяхната конструкция с нисък праг премахват трудностите за възрастни хора, хора с увреждания или деца. Благодарение на уникалната си система те могат да се отварят в различни посоки и да се заключват на всяко място. Допълнителните четки гарантират 100% херметичност, а подходящото разстояние на мрежата осигурява правилната циркулация на въздуха. Те са лесни за монтиране и демонтиране. Това позволява лесно да се отстранява комарника през зимата или по време на почистване на прозорци.

Всички продукти се изработват по индивидуални размери и може да се възползвате от професионалното мнение на наш служител. При нужда от комарници в град Варна и околността “Ен Ди Трейд” ООД е насреща! Обадете ни се сега на 0896220166.

Комарници Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден