Дървени щори Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА Дървени ЩОРИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Ако обичате естествената атмосфера, която дървените щори добавят към къщата, апартамента или друго помещение, вие сте на правилното място. Този вид щори са много издръжливи. Те се предлагат в различни покрития, от които можете да избирате. С това можете лесно да подобрите естетиката на вашия дом.

Комфорта на естествения материал съчетан с богата гама от нюанси допринася за комфорта и уюта в дома. Предимството на естествения материал от който се изработват тези щори гарантира както пропускливостта на светлина, така и вътрешната температура на помещението благодарение на естествените термоизолационни качества на дървото.
Изработени от 25мм или 50мм ламели те придават комфорт и приятна атмосфера в дома и офиса. Предлагат се с ръчно и автоматизирано управление.

Красиво изработени и от най-добрия материал, нашите щори са здрави и остават здрави за дълго време, докато продължавате да се наслаждавате на предимствата, които носят във вашия дом. След като сте опитали как изглежда вашият дом с този вид щори на прозорците ви, ние ви обещаваме, че няма да искате нищо друго за вашите прозорци.

С традиционното и класическо усещане, което имат, можете да ги използвате на практика във всяка обстановка с вашия декор и да бъдете сигурни, че те ще се съчетаят перфектно.

Ето защо трябва да изберете дървени щори

Насладете се на вашето уединение
Можете лесно да накланяте щорите нагоре през деня и все пак да се наслаждавате на външния изглед. През нощта можете да ги затворите напълно за максимална сигурност и уединение.

Вечно допълнение за вашия дом
Едно от най-големите предимства на тези щори е, че те съществуват от доста време и са идеални, ако искате да добавите завършен, класически вид към стаите си. Органичното дърво добавя лукс към вашия дом, насърчавайки усещане за стил и комфорт. Знаем как голите прозорци могат да увредят външния вид на стаята ви и затова ви предоставяме едни най-добрите щори във Варна.

Лесна поддръжка
Ако не обичате редовното почистване на дома, слагането на тези щори ще бъде правилния избор за вас. Те не изискват много поддръжка и е достатъчно просто избърсване, за да се отстранят замърсяванията. Ако живеете в зает дом, тогава дървената щора е перфектното парче, което трябва да имате.

Преобразете дома си днес
Свържете се с нас за консултация. Обещаваме ви, че това, което виждате в нашето портфолио, е това, което ще получите. Докато работим заедно, бъдете сигурни в постоянната комуникация и качествената поддръжка след проекта.

 При нужда от дървени щори в град Варна и околността “Ен Ди Трейд” ООД е на разположение! Доверете ни се и ни се обадете сега на 0896220166.

Дървени щори Варна
Дървени Щори Град Варна
Дървени Щори Във Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден