Гаражни Врати Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА ГАРАЖНИ ВРАТИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Докато входните врати сякаш привличат цялото внимание, гаражната врата е тази, която може да направи или да наруши привлекателността на вашия дом.

Нека си признаем, ако вашият дом има гараж разположен в предната част на къщата, гаражната врата е първото нещо, което хората забелязват, докато шофират или се движат по алеята. Затова трябва да избирате внимателно, когато обмисляте подмяна на вратата за гаража си.

Има много видове врати, от които да избирате. Най-често срещани са секционни, ролетни, летящо крило и плъзгащи се настрани. Трябва също да вземете решение за материала на вратата, покритието, цвета и специалните опции като прозорци, изолация и хардуер, които искате да използвате.

Представяме ви 7 предимства да си закупите нова или да подмените старата си врата:

  • Повече защита и сигурност
  • Увеличена стойност на дома
  • По-добър външен вид
  • Страхотна изолация
  • Безопасност и отговорност
  • Намалена поддръжка
  • Удобство

И все пак основната задача на гаражните врати е устойчивостта на външни метеорологични условия, физически и екстремни натоварвания. Използваните висококачествени материали осигуряват здравина и безпроблемна работа, също така и термоизолационна бариера на вашият гараж.

Предлагаме както стандартно задвижване, така и автоматизирано задвижване с висококачествени мотори и допълнително дистанционно управление за по-удобно управление. При нужда от гаражни врати в град Варна и околността, “Ен Ди Трейд” ООД е на ваше разположение! Обадете ни се сега на 0896220166.

Гаражни Врати Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
По предварителна уговорка

Неделя:
Почивен ден