Външни ролетни щори Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Външните ролетни щори перфектно ще предпазят вашите прозорци от слънчевата светлина, независимо дали са за къща, апартамент или сграда от търговски/индустриален тип. Това е много функционално решение, което осигурява оптимална стайна температура. Освен това тези щори са монтирани от външната страна на прозореца и следователно могат да бъдат съвременен външен детайл.

В допълнение на комфорта, който осигуряват те допринасят и за сугурността в помещението, като допълнение на другите предимства те осигуряват и надеждна защита от външно проникване в дома и офиса.

Тези щори имат някои уникални предимства: те са устойчиви на дъжд и сняг, ефективно предпазват от ултравиолетови слънчеви лъчи. Благодарение на този вид щори стаите задържат топлината много по-дълго през зимата, докато през лятото са по-хладни. Тези щори се предлагат в много разновидности: от почти напълно полупрозрачни до напълно непрозрачни (например: Blackout)

В зависимост от избраната материя, затварянето на ролетните щори може да доведе до пълно затъмняване или до полу затъмняване на помещението. Затъмняващите материи обикновено се използват в офиси, конферентни зали или спални.

Външните ролетни щори се превръщат в чест избор на клиентите поради това, че са подходящи за всички видове пластмасови, дървени и метални дограми. Те могат да бъдат закрепени точно до стъклото, на стената, на вдлъбнатината, на тавана, в прозорците, рамките на вратите. Този вид щори се произвеждат от анодиран или боядисан алуминий, което ги прави устойчиви на всякакви атмосферни условия, което им позволява да се използват през зимата.

Тези щори могат да се управляват ръчно или с по-удобен електрически механизъм.

При нужда от външни ролетни щори не се колебайте, а ни се доверете като ни се обадите на 0896220166. Ние сме насреща!

Външни ролетни щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден