Вертикални щори Варна

Изработка и поставяне на вертикални щори в град Варна и околността

Вертикалните щори в “Ен Ди Трейд” ООД са традиционният избор за плъзгащи се вътрешни врати и големи по площ прозорци.
Независимо дали искате да подобрите елегантността, контрола на светлината или прекрасната гледка, този вид щори са универсалното решение за големите прозорци и плъзгащите се врати във вашия дом или офис.

Избора на вертикални щори премахва нуждата от пердета или завеси. С голямото разнообразие от цени, стилове и материали, от които да избирате включително дърво, изкуствено дърво, гладко PVC, пластмаса и плат, именно този вид щори по поръчка са идеални за почти всеки декор, който изисква функционално, но стилно покритие на прозореца и запълва напълно изискванията на клиентите ни. “Ен Ди Трейд” ООД може да ви помогне да определите най-добрите щори за вашия дом или офис, в зависимост от това какво искате да постигнете, вашите предпочитания, декор и бюджет.

Лесните и надеждни механизми ги правят удобни за употреба и предоставят пълен контрол на светлината дори и при наклонени тавани! Платовете за ламелите на вертикалните щори са обработени специално за да не задържат прах върху себе си и неприятни миризми. Този модел щори се предлагат както с ръчно така и с моторизирано управление.

Ако сте заинтересовани и искате да ни се доверите не се колебайте да се обадите днес на 0896220166 за да насрочите безплатна консултация. Ако не можете да се отбиете до магазина ни в град Варна, за да видите нашия богат избор от щори, ние ще “донесем” магазина във вашия дом или офис в района на Варна.

Вертикални щори Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
По предварителна уговорка

Неделя:
Почивен ден