Алуминиева и ПВЦ дограма Варна

ИЗРАБОТКА И ПОСТАВЯНЕ НА АЛУМИНИЕВА И ПВЦ ДОГРАМА В ГРАД ВАРНА И ОКОЛНОСТТА

Дограмата е най-важната част от един дом или офис. Нейната енергийна ефективност намалява разходите за отопление или охлаждане на дома или офиса.

Алуминиева дограма

Лек, но здрав, алуминият е три пъти по-здрав от PVC и четири пъти по-здрав от дървото. За разлика от черния метал, той не ръждясва. Алуминият не се деформира, гние, набъбва и цепи като дърво. Този устойчив на корозия и атмосферни влияния материал може да издържи на екстремни климатични условия. Нашите висококачествени алуминиеви врати и прозорци придават на вашия дом дългосрочна стойност от удължения му жизнен цикъл.

Алуминият компенсира високите разходи за материали чрез намаляването на теглото си. Този евтин рамков материал се оказва икономически изгодно решение за вашия дом. Повече от три години опитът ни в алуминиевите врати и прозорци се корени в неговата прагматична инсталация. От битови до търговски приложения, “Ен Ди Трейд” ООД може да персонализира рентабилни, прости и сложни системи, подходящи за вашите нужди.

ПВЦ дограма

ПВЦ дограмата е отличен избор за стилни, издръжливи прозорци и врати, които ще бъдат достъпни за бюджета на клиента. Чудесна алтернатива на дърво или алуминий, PVC прозорците са направени от здрав, но привлекателен винилов полимер и подсилени с вътрешна стоманена рамка, което го прави универсално и дълготрайно решение.

Продуктите са изработени по поръчка в персонализирани размери, които могат да бъдат проектирани и модифицирани, за да отговорят на нуждите на всеки различен проект. Най-често се виждат в бяло, но тези прозорци и врати се предлагат в множество цветове, включително двустранни (различен цвят интериор/екстериор).

Що се отнася до топлинната ефективност, PVC прозорците и вратите са сред най-енергийно ефективните на пазара.

Фирмата работи с профили доказани производители VIVA PLAST България и REHAU Германия, с което покрива всички изисквания за цена и качество на клиента.

VIVA PLAST
Предлагаме 3, 4 и 5 камерни PVC профили гарантиращи температуро и влагоустойчивост и при най-тежки климатични условия.

REHAU
Висок клас PVC профили с безкомпромисно немско качество гарантиращо перфектни резултати при всякакви климатични условия и дълга експлоатация. Профилите на REHAU според тяхната издръжливост позволяват голям диапазон в размера на прозорците и вратите.

Предлагаме професионална консултация и оглед на място от наш служител. При нужда от алуминиева и ПВЦ дограма не се колебайте да се обърнете към нас на 0896220166!

Алуминиева и ПВЦ дограма Варна

Контакти

Адрес

ВАРНА, БУЛ. СЛИВНИЦА 100
ДО М-Н “ЖЪЛТО”

Телефон

0896220166
0898450407

Имейл

n_d_trade@abv.bg

Начини за плащане

В брой
По Банков Път

Работно време

Понеделник – Петък:
10:30 – 18:00

Събота:
10:30 – 14:00

Неделя:
Почивен ден